Huisarts

Bij het Linnaeus Medisch Centrum kunt u voor een consult met de huisarts terecht via het huisartsen spreekuur, het avondspreekuur, een telefonisch consult , e -consult  of een huisbezoek. 
 

 • Huisartsen spreekuur op de praktijk
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een huisartsconsult maken.
  Het huisartsen spreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u een afspraak te maken telefonisch of online via onze webagenda. Voor een consult reserveren we 15 minuten en is voor het behandelen van 1 klacht. Als er een vervolgconsult nodig is, dan maakt u een vervolgafspraak. 
   
 • Avondspreekuur
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet en het u niet lukt om een afspraak voor het huisartsen spreekuur overdag te maken, kunt u een afspraak voor een huisartsconsult tijdens het avondspreekuur maken.
  Het avondspreekuur wordt iedere maandag gehouden van 17.00 tot 21.00 uur. Hiervoor dient u een afspraak te maken telefonisch of online via onze webagenda.
  Voor een consult reserveren we 15 minuten en is  voor het behandelen van 1 klacht.

  Uitgeschreven recepten kunnen 's avonds tot 21.00 uur afgehaald worden bij de apotheek van het OLVG oost, bij olvg west 24 uur.
   
 • Telefonisch consult of e-consult 
  Voor korte  vragen, kort overleg en uitslagen van onderzoeken waarbij het niet nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een telefonisch of e- consult maken via uw patientenportaal.

  Huisbezoek
 • Voor vragen waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet maar u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, kunt u een afspraak voor een huisbezoek maken.
  Dagelijks kunnen huisbezoeken worden afgelegd, meestal tussen 12.00 en 13.30 uur. 
  In de huisartsenpraktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling, heeft het echter onze voorkeur wanneer u naar het spreekuur probeert te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u uiteraard een huisbezoek aanvragen.
   
 • Spreekuur voor kleine chirurgische verrichtingen/ingrepen/spiraal plaatsen/spirometrie/ 24 uurs bloedrukmeting Na overleg en afspraak 

Afspraak maken
Het maken van een afspraak kunt u doen via de website/portaal via webagenda of telefonisch .